Dagens bild 22 januari 2020

Det nya Sverige

Det blev inte som politikerna utlovade.
Inga storvinster med invandringspolitiken. Bara jätteutgifter.

Varför då dessa bombningar? För att skapa misstänksamhet mellan grupper, invandrare och svenskar, så att de inte litar på varandra. Alla misstänker ju kriminella invandrargrupper men det är inte helt bevisat. Skjutningar vet vi att det är invandrargrupper från Mellanöstern och Nordafrika inkl Somalia.

 

 
Kista


Östermalm


Köpenhamn gjort av personer boende i Sverige

Internationellt skriver man mycket om vad som händer i Sverige.

https://quillette.com/2019/06/11/its-time-for-sweden-to-admit-explosions-are-a-national-emergency/

BBC frågar

Det finns hur många artiklar som helst i internationell press.

Detta är troligtvis resultatet när man inte kontrollerar vem som släpps in i landet. Mängder av människor kom till Sverige utan dokument och sade sig vara asylsökare. De flesta politikerna sa välkomna. Tack för att ni valde Sverige.

Det finns en liknande händelse då många kubaner fick lov att lämna Kuba för att förenas med släktingar som flytt tidigare. När folk började lämna Kuba passade Castro på att tömma fängelse och psykiska kliniker. 125 000 människor kom under en kort tid till Florida. De flesta hade inga pass eller andra papper som visade vilka de var. Det kallades Mariel boatlift efter hamnen i Kuba som användes för detta.

Detta skapade jätteproblem för i första hand Florida men även för övriga USA. Brottsligheten i Florida steg kraftigt och till slut lyckades USA:s president på den tiden stoppa det. Han hette Jimmy Carter.

Det fanns alltså tidigare exempel på vad som händer i ett land då oidentifierade människor släpps in i stora skaror.

 

Och vad säger då vår statsminister ”Vi såg det inte komma”.

Han har själv sagt tidigare att han var naiv, nu borde han erkänna att han också är blind.