Dagens bild 19 februari 2019

 

Måste kommentera minister Strandhäll lite grand. Ett exempel på medelmåttornas anarki i den svenska regeringen.

Politiken osar 30-tal säger hon och alla tror att hon menar att det osar nazism.

Man kan lika gärna säga att det osar socialdemokrati. Det föddes för få svenska barn på den tiden. Makarna Myrdal gav ut boken ”Kris i befolkningsfrågan”. Vad skulle göras för att öka barnafödandet?

Bakgrunden: Det ekonomiska läget i början av 1930-talet var allvarligt. En lågkonjunktur hade drabbat västvärlden och miljoner människor gick utan arbete. Vintern 1932/33 var 200 000 människor arbetslösa i Sverige och särskild barnfamiljerna drabbades hårt, en tredjedel av barnen beräknas ha varit undernärda vid denna tid. Födelsetalen sjönk kraftigt och blev de lägsta i västvärlden. Trångboddheten i stenstadens hyreskaserner var enorm och bostadsstandarden undermålig. Av Stockholms innerstadslägenheter hade 1930 exempelvis bara 34 % ett eget bad. Enligt Wikipedia.

Något måste alltså göras för att göra det bättre för barnfamiljerna så att födelsetalen skulle öka. Resultatet: 1937 infördes behovsprövat barnbidrag som sedan blev ett allmänt 1948. Byggandet av nya lägenheter sköt också fart.

Nu tycker Ungern att de är i samma situation. De vill öka antalet ungerska barn som kommer att växa upp med samma värdegrund.

Den svenska ministern tycker då att det osar 30-tal vilket är rätt. Men det osar inte nazism utan socialdemokrati.

Strandhäll har sedan skrivit en debattartikel i Aftonbladet för att visa att Ungern ska göra på samma sätt som Sverige med föräldraledigt. Strandhäll är nationalist och tycker att Sverige är bäst i världen (det är detta som är det bästa kännetecknet på nationalism, man tycker ens eget land är bäst) och att alla länder däribland Ungern ska följa Sveriges exempel. I Sverige kan kvinnorna både föda barn och göra karriär. Men hon glömmer att det inte är de etniska svenskarna som föder många barn. Det är andra kulturers kvinnor som inte vill ut i arbetslivet som föder många barn idag.

Kopierar en kommentar från

https://petterssonsblogg.se/2019/02/20/helt-blast-som-majoriteten-av-alla/#more-275709

”Helt blåst som majoriteten av alla dagens sossar, de är bara lydiga nyttiga idioter åt ”the hidden hand”. Sveriges feministiska regim för en kvinnofientlig politik och det har sosseriet gjort i decennier. Svenska kvinnor skall ut på arbetsmarknaden,göra karriär och tjäna pengar och betala världens högsta och flesta skatter. Hitte-på-skatterna blir bara galnare för varje år.

Redan på 60 talet jobbade socialisterna hårt för att driva ut kvinnorna på arbetsmarknaden, skaffa p-piller, familjebildning motarbetades redan då och resultatet ser vi idag, en familjefientlig politik, galna marxistfeminister som föraktar och hatar vita män, abort används som preventivmedel, många kvinnor sätter sina egna nöjen, intressen och behov före sina barns.

Vi som ville vara hemma med våra barn när de var små blev motarbetade och varnade för kvinnofällan, helt sjukt! Svenska kvinnor har inte haft något val att vara hemma med sina barn de första åren om man inte haft en god ekonomi / haft en man med god inkomst, socialiststaten hatar familjen som är det viktigaste för barnen och därför har man slagit sönder och splittrat familjen i Sverige och lyckats bra tyvärr.

Svenska barn mår mycket dåligt, känner sig deprimerade, är otrygga och ensamma enligt flera undersökningar, detta är priset som barnen fått betala för den kvinno- och familjefientliga socialistiska politiken som bedrivs.

I Ungern tänker man och agerar klokt och familjevänligt och tänker på barnens bästa. Hedervärt! Svenska kvinnor skall helst inte föda barn alls idag, de skräms med klimathot och allehanda propaganda mot barnafödande och familjebildning.

Däremot går det bra att importera en ideologi som hatar allt vi i västvärlden står för och kämpat för. Dessa importmänniskor tillåts föda barn i parti och minut och få enormt höga bidrag för detta, medan det ställs noll krav på dessa kvinnor att de måste arbeta och bidra till vårt samhälle och välfärden. Dessa människor får så höga bidrag, så att de inte vill arbeta. Dessutom tillhör det deras kultur att kvinnorna inte arbetar utan föder många barn och är hemma.

Jag har ringt och pratat med integrationspersoner inom kommunen och frågat om detta och de bekräftar att det inte går att få ut dessa kvinnor med heltäckande tält på arbetsmarknadsåtgärder överhuvudtaget då de föder barn hela tiden. Inga svenska hårt arbetande kvinnor är i närheten av så höga bidrag när de vill bilda familj och föda barn, vad i h-vete är det för politisk agenda tror ni?

Folkutbyte helt klart.”

Suzie

Hur mår då de svenska barnen?

För en månad sedan skrev SvD följande:

En somalisk kvinna berättade för mig att en ensamstående kvinna med fem barn inte hinner med att hjälpa sina äldre barn med exempelvis läxor, hinner bara med de yngsta.

Varför har en del utlandsfödda familjer sämre ekonomi trots generösa bidrag? De skickar hem pengar till sina släktingar i Somalia. Från Sverige skickar somaliska familjer närmare en miljard kronor varje år till sina släktingar i Somalia och kanske de som lämnat landet och bor i Kenya.

Vår socialdemokratiska regering är en skattehöjarregering som pratar om att höja skatten för de rika men med alla punktskatter de hittar på drabbas de lågutbildade med lägre inkomst mest.

En annan sak är att barn lämnas till dagis alldeles för tidigt.

Läs vidare
https://www.varldenidag.se/gamla-siten/foraldraexpert-vanta-satta-barnet-pa-dagis/cbbhfw!1SN3PGsZTze5ONNA1dAiMg/

Barn lämnas för tidigt till Dagis och får för lite kontakt med speciellt mamman.

Det kanske även är sådana här saker som ungrarna har tänkt på!