Dagens bild 14 november 2018

Vad är det Annie Lööf röstar emot? Några funderingar!

Men först lite kritik från de egna.

En gammal besviken centerpartist skriver så här: ”Annie Lööf begår i sitt högmod politiskt självmord när hon nu ska rösta emot Ulf Kristersson som statsminister. Hon är maniskt fixerad vid Sverigedemokraterna och ska ”se till” att sd inte får något inflytande. Men det är rent hyckleri då Alliansen både i opposition och regeringsställning gärna tagit emot stöd av SD vid omröstningar i riksdagen………………Lööf och centern kommer att straffas hårt när väljarna upptäcker att Annie Lööf ljugit sig igenom hela valrörelsen då hon sagt att hon till varje pris vill ha bort Löfven och så helt plötsligt röstar emot Kristersson som statsminister.”

https://runelanestrand.wordpress.com/2018/11/13/annie-loof-begar-i-sitt-hogmod-politiskt-sjalvmord/

men också

https://runelanestrand.wordpress.com/2018/09/26/far-intryck-av-att-annie-loof-drabbats-av-politiskt-storhetsvansinne/

Centerpartiet har en historia av samarbete med Socialdemokraterna. Se https://ledarsidorna.se/2018/11/slow-culture-centerpartiet-100-ar-av-otrohet/

 

Varför bör socialdemokraterna få silkessnöret idag?

De har blivit infiltrerade av islamister sedan 1994. Se https://samehegyptson.wordpress.com/author/samehegyptson/

De har haft en justitieminister Morgan Johansson som med stöd av andra vill in och peta och ändra i våra grundlagar och därmed minska våra demokratiska friheter. Detta beskrivs av Johan Westerholm på ledarsidorna i ett öppet brev till jan Björklund. Se

https://ledarsidorna.se/2018/11/ett-oppet-men-samtidigt-personligt-brev-till-liberalernas-partiledare-jan-bjorklund/

 

Westerholm som i alla år röstat på socialdemokraterna men nu röstat liberalt är besviken på detta.

Annie Lööf har varit den mest framträdande partiledaren när Ulf Kristersson röstades bort på förmiddagen idag.

Vad som behövs är en ordentlig problembeskrivning av Sveriges tillstånd idag. Varje natt skadeskjuts och dödas människor i Sverige, de kriminella flyttar fram sina positioner, fängelserna och häktesplatserna är fulla, Sverige är numera ett smörgåsbord för utländska ligor, Sverige har blivit ett ”Vilda Västern” som Jimmie Åkesson sa idag i riksdagen.

 

En mängd skattesubventionerade arbetsplatser för nyanlända har skapats vilket gör att skattepengarna inte räcker till det som det ska användas till nämligen vård, skola och omsorg, En fortsatt hög invandring kostar enorma summor skattepengar förutom den invandring som varit där människor från ickeproblemländer beviljats asyl och uppehållstillstånd i landet. Vi har dessutom släppt in både nazister och islamister i vårt land genom migrationsverkets undermåliga arbete. Och till sist en obefintlig planering inför framtiden.

 

Det sista upptäckte jag då jag gick runt i valstugorna i september inför valet med ett antal frågor. Bland annat pekade jag på statistiken som säger att under 2018-2021 kommer det ytterligare minst 300 000 invandrare till Sverige, ett nytt Malmö. Till dessa behövs det ca 4000–5000 sjuksköterskor, ca 1000 läkare, ca 10 000 lärare och förskolepersonal, ca 700 poliser och ytterligare socialsekreterare osv, vilket är lätt att räkna ut.

 

Var ska vi få dessa personalkategorier ifrån när det redan är brist på dessa kategorier var min fråga till politikerna. En del politiker undrade var jag hade fått dessa summor ifrån, det tycktes vara helt okänt för dem. En Mp-politiker trodde att det skulle lösa sig på något sätt.

Jag blev mycket förvånad över den obefintliga beredskapen över det som kommer. Redan i år har vi passerat 100 000 uppehållstillstånd. Ingen planering för framtiden över vilka resurser som behövs här. De flesta av politikerna var kommunalpolitiker men Mp-politikern var en riksdagsman.

 

Till sist tillbaka till min ursprungliga fråga och mina funderingar. Vad är det som Annie Lööf egentligen röstar nej till?

Både KD och M har tagit över viktiga delar av SD:s partiprogram när det gäller kriminalfrågor och invandring, Kristersson behöver inte ge SD mer inflytande bara göra det som man sagt att man ska göra i dessa frågor så blir SD nöjda.

Annie Lööf som tidigare ville fylla Sverige med många fler miljoner människor och som är ett globalist parti kan ju inte acceptera M:s politik i dessa fall.

Se  https://www.youtube.com/watch?v=99VjCqtRiA0

 

Kanske är ett nyval bäst för Sverige med tanke på hur våra politiker är fast i sandlådementaliteten.

Hoppas bara att väljarna har upptäckt detta.