Dagens bild 24 maj 2017

Det känns som vi har Aliens ibland oss!

Mannen på bilden utlöser en bomb bland ungdomar i Manchester. Inte bara en attack mot våra barn utan även en attack mot vår framtid. Även i Frankrike har konserter bombats. Att det kommer fler bomber mot liknande konserter är inget du ska förvånas över. Hoppas innerligt att våra goa och ibland lite för spralliga elever inte ska drabbas av ett sådant öde.

Detta förklaras bra i den följande videon https://www.youtube.com/watch?v=eFo_rR90Tr8

De trogna muslimerna ska kämpa outtröttligt mot förnekare/otrogna och hycklare (muslimer som inte följer buden) sägs det i nionde suran och 73 versen. Detta är jihad, jihad betyder strävan eller kamp. I sharialagen sägs det samma sak.  (för en sammanfattning och utdrag om vad sharia säger om jihad  se  http://www.lagmansnatursida.se/scroll/sharialagen.pdf )

Varför denna kamp? Sura 48:28 säger ”den sanna tron ska föras till seger över all annan gudstro” Mina elever berättar för mig att Allah befallde Muhammed att kriga för att utbreda tron.

Enligt sharialagen har hycklare/avfällingar tre dagar på sig att ångra sig och om det inte sker ska de avrättas. En elev förklarade för mig att i Syrien är det hårdare. ”Du har bara en dag på dig” sedan gjorde eleven halshuggningstecknet.

Dessutom sägs det att man ska göra sig av med musikinstrument, vidare sägs det att sånger gör oss till hycklare 

Se sharialagen, har fotat av två stycken ur denna.

Sidan efter.

När en muslim bombar en konsert är det en garanti att ingen rättrogen muslim är ibland offren. Musik och sång är en synd för dessa som i allt vill följa koranen och sharia. Bara hycklare och otrogna dör. 

Med bokstavstrogna muslimer (=islamister)ibland oss behöver vi inga Aliens.