Dagens bild 5 april 2017

Bild hämtad från ”Steget efter”

Och ändå flockas kvinnorna runt honom!

Ja, det är lätt att kritisera en amerikansk president när man istället borde ha riktat kritiken åt ett annat håll. 

Löfvén och andra politiker har låtit mörka krafter från Mellanöstern sätta ned sin fot i Sverige, exempelvis på Järvafältet i Stockholm med orter som Rinkeby, Hjulsta, Akalla, Husby.

Invandrarkvinnor har varnat de svenska politikerna under flera år för detta men de har inte lyssnat, de har varit rädda för att bli kallade rasister och frikostigt har de strött skattepengar över muslimska föreningar och friskolor som arbetat för en segregering samtidigt som dessa föreningar påstått att de arbetat mot islamofobi, i själva verket egentligen ett inbillat tillstånd hos muslimer där dessa tror att kritik mot islam med olika grad av korrekthet skulle bero på felaktiga och inbillade vanföreställningar hos kritikerna.

Segregeringen visades av Kalla Fakta hos TV4 igår. Barn skiljs åt med tanke på kön samtidigt som svenska feminister vill att alla ska kallas hen. Se på bilden nedan som visar att flickorna får bara sitta längst bak i bussen.

Se programmet https://www.tv4play.se/program/kalla-fakta

Vilka är det då som har en vidrig Kvinnosyn? Vilka borde kritiseras mer!

De som tvingar kvinnor att gå klädda på nedanstående sätt.

Läs vidare om detta på http://www.kaziva.net/blog-native/2017/4/4/moralpoliser-och-skvallerkarringar

Moralpoliser och skvallerkärringar

Bla kan vi läsa ”Det är absolut inte bara männen som är problemet heller, många kvinnor är minst lika skyldiga till all heder och moralskit. För att själva verka duktiga arbetar kvinnor på heltid som skvallerkärringar”…………”Även om jag känner till alla problem som programmet tog upp så blir jag lika förbannad varje gång jag hör om kvinnoförtrycket och trakasserier i svenska förorter. Hur delar av Sverige har förvandlats till Islamistiska enklaver, där reglerna är hårdare och fler kvinnor bär slöja än i många muslimska länder”……….Sverige har blundat och ljugit om dessa problem i åratal, allt i mångkulturens och "antirasismens" namn. Det kommer att ta åratal att vända på trenden, om det inte är för sent. Det har varit mycket snack om "krafttag" och vad som är "oacceptabelt" från svenska politiker idag, som vanligt den senaste tiden, mycket snack...”